Przepis i sposób przygotowania na: Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami13-2.jpg)
![Krok 2 - Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami14-2.jpg)
![Krok 3 - Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami15-2.jpg)
![Krok 4 - Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami12-2.jpg)
kapusta kiszona | 1/2 kg |
podgrzybki suszone | 40 gram |
sól | do smaku |
kostka warzywna | 1 sztuka |
mąka | 60 dkg |
sól | 1/2 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
woda letnia | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: