Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-pasta-jajeczna-z-rzodkiewka-i-kielkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-pasta-jajeczna-z-rzodkiewka-i-kielkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-pasta-jajeczna-z-rzodkiewka-i-kielkami3-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 4 - Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-pasta-jajeczna-z-rzodkiewka-i-kielkami4-2.jpg)
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
rzodkiewki | 6-7 szt |
kiełki brokuła | 25 gram |
majonez | 1 łyżka |
ser żółty | 50 gram |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: