Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna zalewajka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiosenna zalewajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zalewajka1-2.jpg)
![Krok 2 - Wiosenna zalewajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zalewajka2-2.jpg)
![Krok 3 - Wiosenna zalewajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zalewajka3-2.jpg)
![Krok 4 - Wiosenna zalewajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zalewajka4-2.jpg)
![Krok 5 - Wiosenna zalewajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zalewajka5-2.jpg)
![Krok 6 - Wiosenna zalewajka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-zalewajka6-2.jpg)
zakwas pszenny | |
żeberka wieprzowe | 300 g |
boczek wędzony | 200 g |
ziemniaki | 3-4 |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
woda | 1 1/2 l |
kostka rosołowa | 2 |
jajko ugotowane na twardo | |
majeranek | 1 łyżeczka |
szczypiorek | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: