Przepis i sposób przygotowania na: WIOSENNY BIGOSIK
Kroki postępowania
Kapustę szatkuję, solę i wyciskam ręką by zmiękła, dodaję 2 szklanki wody i gotuję do miękkości
![Krok 1 - WIOSENNY BIGOSIK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenny-bigosik1-2.jpg)
![Krok 2 - WIOSENNY BIGOSIK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenny-bigosik2-2.jpg)
![Krok 3 - WIOSENNY BIGOSIK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenny-bigosik3-2.jpg)
![Krok 4 - WIOSENNY BIGOSIK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenny-bigosik4-2.jpg)
kapusta młoda | 2 szt |
kiełbasa | 2-3 szt |
koperek | 1 pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: