Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenny dip do frytek ( z rzeżuchą )
Kroki postępowania
Dziś zachciało nam się frytek ( kupne upiekłam w ActiFry ) - to rzeżucha wylądowała w dipie .
majonez | 4 łyżki |
jogurt gęsty | 6 łyżek |
cukier do smaku | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
sok do smaku | 1/3 łyżeczki |
olej z orzechów włoskich | 3 łyżki |
Sos sałatkowy czosnkowy cezar Prymat | 2 łyżeczki |
rzeżucha | 1 garść |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: