Przepis i sposób przygotowania na: Włoski pieróg
Kroki postępowania
![Krok 1 - Włoski pieróg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wloski-pierog1-2.jpg)
![Krok 2 - Włoski pieróg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wloski-pierog2-2.jpg)
![Krok 3 - Włoski pieróg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wloski-pierog3-2.jpg)
![Krok 4 - Włoski pieróg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wloski-pierog4-2.jpg)
![Krok 5 - Włoski pieróg foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wloski-pierog5-2.jpg)
mąka pszenna | 50 dag |
mleko ciepłe | 150 ml |
woda ciepła | 150 ml |
jajko | 1 sztuka |
drożdże suche | 7 g |
sól | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
pieczarki | 30 dag |
kabanos | 10 dag |
ser grana padano | 10 dag |
dymki ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
masło | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: