Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe mini pizze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wołowe mini pizze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-mini-pizze1-2.jpg)
![Krok 2 - Wołowe mini pizze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-mini-pizze2-2.jpg)
![Krok 3 - Wołowe mini pizze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-mini-pizze3-2.jpg)
![Krok 4 - Wołowe mini pizze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-mini-pizze4-2.jpg)
![Krok 5 - Wołowe mini pizze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-mini-pizze5-2.jpg)
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
sól | 0,5 łyżeczki |
cukier | 0,5 łyżeczki |
oliwa | 3 łyżki |
drożdże świeże | 25 g |
woda letnia | 3/4 szklanki |
cebula biała | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
pieczarki | 100 g |
szynka | 8 plastrów |
pomidor | 1 szt |
mięso mielone wołowe | 250 g |
ser żółty | 150 g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść lubczyku suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: