Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe świderki z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wołowe świderki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-swiderki-z-ciasta-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Wołowe świderki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-swiderki-z-ciasta-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Wołowe świderki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-swiderki-z-ciasta-francuskiego3-2.jpg)
![Krok 4 - Wołowe świderki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-swiderki-z-ciasta-francuskiego4-2.jpg)
Gotowe.
![Krok 5 - Wołowe świderki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-swiderki-z-ciasta-francuskiego5-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 200 gram |
pieczarki | 150 gram |
kukurydza w puszce | 1/3 puszki |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
ser żółty | 2 łyżki startego |
ketchup | 2 łyżki domowej roboty |
jajko | do smarowania ciasta |
sól i pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: