Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe zraziki z szynką szwarcwaldzką
Kroki postępowania
W rondlu bądź na patelni rozgrzewamy olej i opiekamy wałeczki na rumiano z wszystkich stron przez około 10-12 minut co pewien czas obracając.
mięso mielone wołowe | 300 g |
jajko | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
kasza manna | 2-3 łyżki |
natka pietruszki | 3-4 gałązki |
koperek | 3-4 gałązki |
szynka | 4 plastry szwarcwaldzka |
sos | 4 łyżeczki |
olej rzepakowy | do smażenia |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: