Składniki:
polędwica wołowa | 1/2 kg |
gicz wołowa | 1 kg |
brandy | 1 kieliszek |
cebula | 2 sztuki |
papryka | 2 strąki |
marchew | 2 sztuki |
seler | 1 kawałek |
OSTRA PAPRYCZKA | 1 łyżeczka |
masło | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
oliwa | 5 łyżek |
sól |
polędwica wołowa | 1/2 kg |
gicz wołowa | 1 kg |
brandy | 1 kieliszek |
cebula | 2 sztuki |
papryka | 2 strąki |
marchew | 2 sztuki |
seler | 1 kawałek |
OSTRA PAPRYCZKA | 1 łyżeczka |
masło | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
oliwa | 5 łyżek |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: