Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina w piwie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wołowina w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-w-piwie1-2.jpg)
![Krok 2 - Wołowina w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-w-piwie2-2.jpg)
![Krok 3 - Wołowina w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-w-piwie3-2.jpg)
![Krok 4 - Wołowina w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-w-piwie4-2.jpg)
![Krok 5 - Wołowina w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-w-piwie5-2.jpg)
![Krok 6 - Wołowina w piwie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-w-piwie6-2.jpg)
wołowina | 60 dag |
piwo | 1 szklanka |
marchew | 2 szt |
cebula | 1 |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
tymianek | 1 łyżeczka |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: