Składniki:
kapusta czerwona | 80 dag |
wołowina | 60 dag |
pomidory | 2 szt |
cebula | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 3 szt |
bazylia świeża | 3 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 0.5 szkl |
kapusta czerwona | 80 dag |
wołowina | 60 dag |
pomidory | 2 szt |
cebula | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 3 szt |
bazylia świeża | 3 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 0.5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: