Przepis i sposób przygotowania na: wytrawne "ciastka" z cheddarem i kukurydzą
Kroki postępowania
![Krok 1 - wytrawne "ciastka" z cheddarem i kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wytrawne-ciastka-z-cheddarem-i-kukurydza1-2.jpg)
![Krok 2 - wytrawne "ciastka" z cheddarem i kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wytrawne-ciastka-z-cheddarem-i-kukurydza2-2.jpg)
![Krok 3 - wytrawne "ciastka" z cheddarem i kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wytrawne-ciastka-z-cheddarem-i-kukurydza3-2.jpg)
![Krok 4 - wytrawne "ciastka" z cheddarem i kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wytrawne-ciastka-z-cheddarem-i-kukurydza4-2.jpg)
![Krok 5 - wytrawne "ciastka" z cheddarem i kukurydzą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wytrawne-ciastka-z-cheddarem-i-kukurydza5-2.jpg)
mąka chlebowa | 1 szklanka |
ser cheddar | 50 gram |
woda | 1/4 szklanki (lub mleko) |
szczypior | garść |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: