Przepis i sposób przygotowania na: z mielonym kotletem pierogi żytnio pszenne...
Kroki postępowania
![Krok 1 - z mielonym kotletem pierogi żytnio pszenne... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-mielonym-kotletem-pierogi-zytnio-pszenne...1-2.jpg)
![Krok 2 - z mielonym kotletem pierogi żytnio pszenne... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-mielonym-kotletem-pierogi-zytnio-pszenne...2-2.jpg)
![Krok 3 - z mielonym kotletem pierogi żytnio pszenne... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-mielonym-kotletem-pierogi-zytnio-pszenne...3-2.jpg)
![Krok 4 - z mielonym kotletem pierogi żytnio pszenne... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-mielonym-kotletem-pierogi-zytnio-pszenne...4-2.jpg)
kotlet mielony | 5 sztuk |
kapusta kiszona | 20 dag |
ziemniaki ugotowane | 4 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
mąka pszenna typ 2000 | 2 szklanki |
mąka pszenna | 3 szklanki |
gorąca woda | 1,5 szklanki |
masło miękkie | 1 łyżka |
sól | 3/4 łyżeczki |
cebula | 5 sztuk |
masło klarowane | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: