Przepis i sposób przygotowania na: Z nerkowcami i ricottą, czyli polędwica smażona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Z nerkowcami i ricottą, czyli polędwica smażona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-nerkowcami-i-ricotta-czyli-poledwica-smazona1-2.jpg)
![Krok 2 - Z nerkowcami i ricottą, czyli polędwica smażona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-nerkowcami-i-ricotta-czyli-poledwica-smazona2-2.jpg)
![Krok 3 - Z nerkowcami i ricottą, czyli polędwica smażona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-nerkowcami-i-ricotta-czyli-poledwica-smazona3-2.jpg)
![Krok 4 - Z nerkowcami i ricottą, czyli polędwica smażona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-nerkowcami-i-ricotta-czyli-poledwica-smazona4-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 5 - Z nerkowcami i ricottą, czyli polędwica smażona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/z-nerkowcami-i-ricotta-czyli-poledwica-smazona5-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 500 g |
ser ricotta | 2 łyżki |
orzechy nerkowca | 15 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: