Przepis i sposób przygotowania na: zakręcone szaszłyki z piersi indyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - zakręcone szaszłyki z piersi indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecone-szaszlyki-z-piersi-indyka1-2.jpg)
![Krok 2 - zakręcone szaszłyki z piersi indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecone-szaszlyki-z-piersi-indyka2-2.jpg)
![Krok 3 - zakręcone szaszłyki z piersi indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecone-szaszlyki-z-piersi-indyka3-2.jpg)
![Krok 4 - zakręcone szaszłyki z piersi indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zakrecone-szaszlyki-z-piersi-indyka4-2.jpg)
pierś z indyka | 0,7 kg |
cebula biała | 2 duże |
ogórek kiszony | 2 sztuki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
musztarda | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
miód | 2 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: