Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane chili con carne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane chili con carne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-chili-con-carne3-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane chili con carne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-chili-con-carne2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane chili con carne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-chili-con-carne1-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekane chili con carne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-chili-con-carne0-2.jpg)
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
mięso mielone wieprzowe | ok. 60 dkg |
papryka czerwona | 1 duża sztuka |
pieczarki | ok. 15 dużych sztuk |
kukurydza | 1 puszka |
czerwona fasolka | 1 puszka |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
żółty ser | 20-30 dkg |
naleśniki | ok. 14 bez cukru |
tymianek | 1 szczypta |
oregano | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: