Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane filety drobiowe pod kołderką pieczarek, pora i sera
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane filety drobiowe pod kołderką pieczarek, pora i sera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-filety-drobiowe-pod-kolderka-pieczarek-pora-i-sera1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane filety drobiowe pod kołderką pieczarek, pora i sera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-filety-drobiowe-pod-kolderka-pieczarek-pora-i-sera2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane filety drobiowe pod kołderką pieczarek, pora i sera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-filety-drobiowe-pod-kolderka-pieczarek-pora-i-sera3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekane filety drobiowe pod kołderką pieczarek, pora i sera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-filety-drobiowe-pod-kolderka-pieczarek-pora-i-sera4-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 kg |
pieczarki | 100-150 gram |
por (biała część) | 2 szt |
natka kolendry | |
sól i pieprz | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
majonez | 4-6 łyżek |
tymianek | |
ser żółty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: