Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane kotleciki mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane kotleciki mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kotleciki-mielone2-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane kotleciki mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kotleciki-mielone1-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane kotleciki mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kotleciki-mielone3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekane kotleciki mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kotleciki-mielone4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekane kotleciki mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kotleciki-mielone5-2.jpg)
![Krok 6 - Zapiekane kotleciki mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kotleciki-mielone6-2.jpg)
![Krok 7 - Zapiekane kotleciki mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kotleciki-mielone0-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 40 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
cebula | 1 duża sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
przyprawa do zup w płynie | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
majonez | 1 czubata łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
żółty ser | 30-40 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: