Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane piersi z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-piersi-z-kurczaka14-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-piersi-z-kurczaka15-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-piersi-z-kurczaka16-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-piersi-z-kurczaka13-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekane piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-piersi-z-kurczaka12-2.jpg)
pierś z kurczaka | 3 podwójne sztuki |
sól do smaku | |
boczek wędzony | 15-20 dkg |
cytryna | 1 sztuka |
cebula | 1 duża sztuka |
majonez | 3 czubate łyżki |
olej | 2-3 łyżki |
ser żółty | 15 dkg |
Grill przyprawa pikantna Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: