Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane pulpeciki z kaszy bulgur
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane pulpeciki z kaszy bulgur foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-pulpeciki-z-kaszy-bulgur1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane pulpeciki z kaszy bulgur foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-pulpeciki-z-kaszy-bulgur2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane pulpeciki z kaszy bulgur foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-pulpeciki-z-kaszy-bulgur3-2.jpg)
Kasza burgul | 1 szkl |
gorąca woda | 300 ml |
jajko | 1 |
mąka pszenna | 3 łyżki |
sól i pieprz |
kiełbasa śląska | 2 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
fasola czerwona z puszki | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 |
por | 1/4 |
posiekane listki tymianku | |
bazylia świeża | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól i pieprz | |
koncentrat pomidorowy | |
parmezan starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: