Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane roladki schabowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-roladki-schabowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-roladki-schabowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-roladki-schabowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekane roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-roladki-schabowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekane roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-roladki-schabowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Zapiekane roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-roladki-schabowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Zapiekane roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-roladki-schabowe0-2.jpg)
schab | 7 plastrów |
szynka | 7 plastrów |
ser w plastrach | 14 plastrów |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 4 łyzki |
masło | 4 ły zki |
mleko | 1 szklanaka |
bulion drobiowy | 1 szklanka |
ser ementaler | 250 gram |
koperek | 3 łyzki posiekanego |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: