Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka gołąbkowa z kapusty włoskiej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka gołąbkowa z kapusty włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-golabkowa12-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka gołąbkowa z kapusty włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-golabkowa13-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 3 - Zapiekanka gołąbkowa z kapusty włoskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-golabkowa14-2.jpg)
kapusta włoska | 1 mała |
mięso mielone | 1/2 kg |
ryż | 20 dag |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
tymianek | |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: