Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka pasterska
Kroki postępowania
Smacznego :)
ziemniaki | 500 gram |
pietruszka | 500 gram |
fasola czerwona | 1 puszka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
kumin | 2 łyżeczki |
mięso mielone wołowe | 500 gram |
pomidory z puszki krojone | 400 gram |
masło | 4 łyżki |
sól | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: