Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka rybno-szpinakowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka rybno-szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-rybnoszpinakowa4-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka rybno-szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-rybnoszpinakowa1-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka rybno-szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-rybnoszpinakowa2-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekanka rybno-szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-rybnoszpinakowa3-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekanka rybno-szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-rybnoszpinakowa0-2.jpg)
Filet rybny bez skóry | 600 g |
mleko | 300 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
ziarenka pieprzu | 7 szt. |
cebula | 1 szt. |
mąka | 40 g |
masło | 40 g |
szpinak mrożony | 450 g |
śmietana kremowa 30% | 150 ml |
ser żółty | 200 g |
czosnek | 1 ząbek |
sok z połowy cytryny | |
sól i pieprz do smaku | |
Kwiat gałki muszkatołowej | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: