Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka ryżowo-grzybowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka ryżowo-grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-ryzowogrzybowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka ryżowo-grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-ryzowogrzybowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka ryżowo-grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-ryzowogrzybowa0-2.jpg)
cebula | 2 szt. |
ryż | 15 dag |
jaja | 3 szt. |
natka pietruszki | |
ser żółty | 10 dag |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej | 3 łyżki |
grzyby | 1 kg |
jogurt naturalny | 0,25 l |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: