Składniki:
udziec barani | 40 dag |
mąka pszenna | |
oliwa | |
ząbek czosnku | 2 szt |
sól | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
masło | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
szałwia | |
śmietanka | 125 gram |
mleko 1,5 % | 125 ml |
ementaler(starty) | 50 gram |
ziemniaki |
udziec barani | 40 dag |
mąka pszenna | |
oliwa | |
ząbek czosnku | 2 szt |
sól | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
masło | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
szałwia | |
śmietanka | 125 gram |
mleko 1,5 % | 125 ml |
ementaler(starty) | 50 gram |
ziemniaki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: