Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z czerstwej chałki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka z czerstwej chałki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-czerstwej-chalki1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka z czerstwej chałki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-czerstwej-chalki2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka z czerstwej chałki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-czerstwej-chalki3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekanka z czerstwej chałki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-czerstwej-chalki4-2.jpg)
chałka | 0,5 szt |
por (biała część) | 1 szt |
mleko | 250 ml |
jajko | 1 szt |
Czosnek suszony Prymat | 1 szczypta |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ser żółty starty | 4 łyżki |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: