Składniki:
mięso wieprzowe bez kości | 0.5 kg |
marchew | 2 |
cebula | 1 |
ziemniaki | 0.5 kg |
buraki | 3 |
ser żółty | 1 |
jajko | 2 |
kwaśna śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
olej do smażenia | |
masło | 2 łyżki |
mięso wieprzowe bez kości | 0.5 kg |
marchew | 2 |
cebula | 1 |
ziemniaki | 0.5 kg |
buraki | 3 |
ser żółty | 1 |
jajko | 2 |
kwaśna śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do potraw Kucharek | |
olej do smażenia | |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: