Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z mięsa rosołowego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka z mięsa rosołowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-miesa-rosolowego1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka z mięsa rosołowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-miesa-rosolowego2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka z mięsa rosołowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-miesa-rosolowego3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekanka z mięsa rosołowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-miesa-rosolowego4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekanka z mięsa rosołowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-z-miesa-rosolowego5-2.jpg)
mięso gotowane | 500 g |
ziemniaki młode | 1 kg |
cebula | 3 szt |
rosół drobiowy | 1/2 szklanki |
masło | 3 łyżki |
przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
boczek wędzony | 100 g |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: