Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany fioletowy kalafior
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekany fioletowy kalafior foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-fioletowy-kalafior1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekany fioletowy kalafior foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-fioletowy-kalafior2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekany fioletowy kalafior foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-fioletowy-kalafior3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekany fioletowy kalafior foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-fioletowy-kalafior4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekany fioletowy kalafior foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-fioletowy-kalafior5-2.jpg)
![Krok 6 - Zapiekany fioletowy kalafior foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-fioletowy-kalafior6-2.jpg)
kalafior | fioletowy 200 g |
kalafior | biały 400 g |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | |
ziemniaki | 400 g |
jajko | 4 szt |
śmietana kremowa 30% | 1 szkl |
mozzarella | 150 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
pomidorki koktajlowe | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: