Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany ryż z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekany ryż z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-jablkami29-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekany ryż z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-jablkami30-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekany ryż z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-jablkami31-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekany ryż z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-jablkami32-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekany ryż z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-jablkami28-2.jpg)
ryż | 200 gr |
jabłka | 1 kg |
cynamon Prymat | 5 łyżek |
orzechy włoskie | do smaku |
cukier brązowy | 4 łyżki |
mleko 2% | 0,5 l |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: