Przepis i sposób przygotowania na: Zaręczynowiec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zaręczynowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zareczynowiec4-2.jpg)
![Krok 2 - Zaręczynowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zareczynowiec3-2.jpg)
![Krok 3 - Zaręczynowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zareczynowiec2-2.jpg)
![Krok 4 - Zaręczynowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zareczynowiec1-2.jpg)
![Krok 5 - Zaręczynowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zareczynowiec0-2.jpg)
Biszkopty | 48 szt |
dżem malinowy | 24 łyżeczki |
wódka | |
masło | 1 kostka |
mleko | 0,5 litra |
żółtko jajek | 6 |
mąka pszenna | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 3 łyzki |
cukier wanilinowy | 1 |
cukier puder | 3/4 szkl |
budyń śmietankowy | 1 |
galaretka wiśniowa | 1 |
cukier | |
wiśnie bez pestek | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: