Przepis i sposób przygotowania na: ZAWIJANE CIASTO FRANCUSKIE Z PESTO, TUŃCZYKIEM I KAPARAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZAWIJANE CIASTO FRANCUSKIE Z PESTO, TUŃCZYKIEM I KAPARAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zawijane-ciasto-francuskie-z-pesto-tunczykiem-i-kaparami1-2.jpg)
![Krok 2 - ZAWIJANE CIASTO FRANCUSKIE Z PESTO, TUŃCZYKIEM I KAPARAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zawijane-ciasto-francuskie-z-pesto-tunczykiem-i-kaparami2-2.jpg)
![Krok 3 - ZAWIJANE CIASTO FRANCUSKIE Z PESTO, TUŃCZYKIEM I KAPARAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zawijane-ciasto-francuskie-z-pesto-tunczykiem-i-kaparami3-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
tuńczyk kawałki w oleju | 1 puszka |
oliwki czarne | 10 szt |
kapary całe Smak | 2 łyżki |
pesto | 4 łyżki |
ser żółty | 100 gram |
suszone pomidory | 5 szt |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: