Składniki:
podgrzybki | 6 sztuk |
ziemniaki | 6 sztuk |
kiełbasa swojska | 10 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
cebula | 1 |
śmietana 30% | 200 ml |
mąka pszenna | 3 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 |
pieprz | |
sól |
podgrzybki | 6 sztuk |
ziemniaki | 6 sztuk |
kiełbasa swojska | 10 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
cebula | 1 |
śmietana 30% | 200 ml |
mąka pszenna | 3 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: