Przepis i sposób przygotowania na: żeberka
Kroki postępowania
![Krok 1 - żeberka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka1-2.jpg)
![Krok 2 - żeberka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka2-2.jpg)
![Krok 3 - żeberka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka3-2.jpg)
![Krok 4 - żeberka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka4-2.jpg)
![Krok 5 - żeberka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka5-2.jpg)
![Krok 6 - żeberka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka6-2.jpg)
![Krok 7 - żeberka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka7-2.jpg)
![Krok 8 - żeberka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka8-2.jpg)
żeberka | 1 kg |
cebula | 5 sztuk |
miód | 4 łyżki |
musztarda | 7 łyżek |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
olej | 3 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyzeczka |
Majeranek suszony Prymat | 3 łyżki |
sól i pieprz | do posypania żeberek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: