Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka szefa kuchni
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żeberka szefa kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-szefa-kuchni1-2.jpg)
![Krok 2 - Żeberka szefa kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-szefa-kuchni2-2.jpg)
![Krok 3 - Żeberka szefa kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-szefa-kuchni3-2.jpg)
![Krok 4 - Żeberka szefa kuchni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-szefa-kuchni4-2.jpg)
żeberka wieprzowe | 1,5 kg (paski) |
Owoc jałowca cały Prymat | 3 ziarna |
miód płynny | 2 łyżki |
piwo | 1/4 szklanki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/4 łyżki |
piwo | 1/4 szklanki |
laska cynamonu | 1 sztuka |
cebula | 4 sztuki |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: