Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka z sosem grzybowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żeberka z sosem grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-z-sosem-grzybowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Żeberka z sosem grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-z-sosem-grzybowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Żeberka z sosem grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-z-sosem-grzybowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Żeberka z sosem grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-z-sosem-grzybowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Żeberka z sosem grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-z-sosem-grzybowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Żeberka z sosem grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zeberka-z-sosem-grzybowym6-2.jpg)
żeberka wieprzowe | 1 kg |
grzyby suszone | 150 g |
gorąca woda | 300 ml |
cebula biała | 2 szt |
woda zimna | 3 l |
ziemniaki | 300 g |
masło | 50 g |
mleko 3,2% | 30 ml |
olej do smażenia | 20 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: