Składniki:
żeberka | 100 g |
cebula | 20 g |
włoszczyzna | 50 g |
sól | |
sos musztardowy | |
Wywar: | 80 g |
musztarda | 7 g |
cebula | 12 g |
tłuszcz | 7 g |
mąka | 2 g |
sól | |
cukier |
żeberka | 100 g |
cebula | 20 g |
włoszczyzna | 50 g |
sól | |
sos musztardowy | |
Wywar: | 80 g |
musztarda | 7 g |
cebula | 12 g |
tłuszcz | 7 g |
mąka | 2 g |
sól | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: