Przepis i sposób przygotowania na: Zebra buraczana
Kroki postępowania
Buraczki ugotować, obrać ,zmiksować i wymieszać z barwnikiem.
![Krok 1 - Zebra buraczana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zebra-buraczana1-2.jpg)
![Krok 2 - Zebra buraczana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zebra-buraczana2-2.jpg)
![Krok 3 - Zebra buraczana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zebra-buraczana3-2.jpg)
![Krok 4 - Zebra buraczana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zebra-buraczana4-2.jpg)
buraki ćwikłowe | 10 dag |
barwnik spożywczy do ciast | 7 kropli |
masło lub margaryna | 1 kostaka |
cukier | 30 dag |
jaja | 5 szt. |
mąka pszenna | 35 dag |
proszek do pieczenia | 1 szt. |
kwaśna śmietana | 15 dag |
aromat cytrynowy | 1 szt. |
tłuszcz do formy | |
wiórki kokosowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: