Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zielona fasolka z papryką i kiełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka 30 dag
kiełbasa podwawelska 30 dag
papryka czerwona 1 sztuka
keczup pikantny 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona fasolka z papryką i kiełbaską

Fasolkę kroimy na kawałki i gotujemy 10 minut w osolonej wodzie. Kiełbaskę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni, gdy kiełbaska będzie już podsmażona dorzucamy na patelnię pokrojoną w kostkę paprykę i smażymy aż zmięknie. Do kiełbaski i papryki dorzucamy ugotowaną fasolkę i dodajemy keczup, całość doprawiamy pieprzem i solą, smażymy przez ok 5 minut. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 03.06.2013 07:33
Lubię takie dania :)
Natalia/tubisiek 27.10.2012 09:33
super!
andrzej10 06.10.2012 09:14
fajne
Rafał10 29.08.2012 16:57
mniam ! Coś dla mnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak