Przepis i sposób przygotowania na: Zielone risotto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zielone risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-risotto7-2.jpg)
![Krok 2 - Zielone risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-risotto8-2.jpg)
![Krok 3 - Zielone risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-risotto9-2.jpg)
![Krok 4 - Zielone risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-risotto10-2.jpg)
![Krok 5 - Zielone risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-risotto11-2.jpg)
![Krok 6 - Zielone risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-risotto12-2.jpg)
ryż brązowy | 1 szkl |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
szpinak świeży | 5 dag |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | do smaku |
bulion | 1 szkl |
zielona fasolka szparagowa | 15 dag |
sól i pieprz | do smaku |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: