Przepis i sposób przygotowania na: Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem13-2.jpg)
![Krok 2 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem12-2.jpg)
![Krok 3 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem8-2.jpg)
![Krok 4 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem9-2.jpg)
![Krok 5 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem10-2.jpg)
![Krok 6 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem11-2.jpg)
![Krok 7 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem4-2.jpg)
![Krok 8 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem5-2.jpg)
![Krok 9 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem6-2.jpg)
![Krok 10 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem7-2.jpg)
![Krok 11 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem1-2.jpg)
![Krok 12 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem2-2.jpg)
![Krok 13 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem3-2.jpg)
![Krok 14 - Zielone sushi maki z bryndzą i miecznikiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-sushi-maki-z-bryndza-i-miecznikiem0-2.jpg)
ocet ryżowy | 100 ml |
sól | 1,5 łyżeczki |
cukier | 2 łyżki |
ryż do sushi | 300 g |
ryż biały | 100 g |
kalarepka młoda | 1 |
ogórek | 1 |
sos sojowy | |
bryndza | |
wasabi | |
nori | 6 płatów |
sałata | kilka liści |
polędwica | 20 z miecznika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: