Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczane babeczki gajowego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ziemniaczane babeczki gajowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-babeczki-gajowego3-2.jpg)
![Krok 2 - Ziemniaczane babeczki gajowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-babeczki-gajowego1-2.jpg)
![Krok 3 - Ziemniaczane babeczki gajowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-babeczki-gajowego2-2.jpg)
![Krok 4 - Ziemniaczane babeczki gajowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-babeczki-gajowego0-2.jpg)
ziemniaki | 1,5 kg |
kiełbasa podwawelska | 35 dag |
jaja | 3 |
cebule | 3 duże |
czosnek | 3 ząbki |
mąka pszenna | 3 czubate łyżki |
kwaśna śmietana | 6 łyżek |
rozmaryn | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 płaska łyżeczka |
masło klarowane | 3 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
pieczarki | 25 dag |
grzyby suszone | 50 g |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: