Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczane knedle z serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ziemniaczane knedle z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-knedle-z-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ziemniaczane knedle z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-knedle-z-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ziemniaczane knedle z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-knedle-z-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ziemniaczane knedle z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-knedle-z-serem4-2.jpg)
![Krok 5 - Ziemniaczane knedle z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-knedle-z-serem5-2.jpg)
Podawać polane miodem lub syropem klonowym i posypane pestkami granatu.
![Krok 6 - Ziemniaczane knedle z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-knedle-z-serem6-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 0,5 kg |
mąka pszenna | 25 dag |
jajko | 1 szt |
sól |
ser biały | 30 dag |
jajko | 1 szt |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 1-1,5 łyżki |
miód prawdziwy | do smaku |
granat | pestki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: