Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczany keks Eli trzy grzybki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ziemniaczany keks Eli trzy grzybki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczany-keks-eli-trzy-grzybki1-2.jpg)
![Krok 2 - Ziemniaczany keks Eli trzy grzybki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczany-keks-eli-trzy-grzybki2-2.jpg)
![Krok 3 - Ziemniaczany keks Eli trzy grzybki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczany-keks-eli-trzy-grzybki3-2.jpg)
![Krok 4 - Ziemniaczany keks Eli trzy grzybki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczany-keks-eli-trzy-grzybki0-2.jpg)
kurki | 500 g |
podgrzybki | 500 g |
pieczarki | 500 g |
cebula | 3 szt |
sól, pieprz | do smaku |
masło klarowane | 6 łyżka |
ziemniaki | 1.5 kg |
jajko | 2 szt |
mąka ziemniaczana | 8 łyżka |
śmietana kremówka | 200 ml |
mąka pszenna | 2 łyżka |
margarynę do wysmarowania form | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: