Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ziemniaczki z pieczarkami i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 4 szt
pieczarki 15 dag
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczki z pieczarkami i tuńczykiem

Ziemniaki dobrze myjemy gotujemy w mundurkach . Po ugotowaniu obieramy z skórki . Kroimy w plasterki . Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki .Ziemniaki i pieczarki podsmażamy na małej ilości tłuszczu np oleju . Gdy się zarumienia . dodajemy na patelnie tuńczyka ,którego wcześniej odcedzamy z nadmiaru oleju . Doprawiamy solą i pieprzem . Na koniec dodajemy posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna40 03.10.2012 22:36
pycha :)
Anna133 03.10.2012 17:15
ziemniaki i tuńczyk ? nie jadłam
agaK. 03.10.2012 13:45
apetycznie wygląda
iwa643 03.10.2012 09:08
Szybki obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak