Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki faszerowane szpinakiem, fetą i kiełbaską
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ziemniaki faszerowane szpinakiem, fetą i kiełbaską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaki-faszerowane-szpinakiem-feta-i-kielbaska1-2.jpg)
![Krok 2 - Ziemniaki faszerowane szpinakiem, fetą i kiełbaską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaki-faszerowane-szpinakiem-feta-i-kielbaska2-2.jpg)
![Krok 3 - Ziemniaki faszerowane szpinakiem, fetą i kiełbaską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaki-faszerowane-szpinakiem-feta-i-kielbaska0-2.jpg)
ziemniaki | 5 szt. |
sól | 1 łyż. |
szpinak | 200 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt. |
oliwa | 1 łyż. |
feta | 80 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: