Przepis i sposób przygotowania na: Zimne nóżki - wieprzowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zimne nóżki - wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zimne-nozki-wieprzowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Zimne nóżki - wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zimne-nozki-wieprzowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Zimne nóżki - wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zimne-nozki-wieprzowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Zimne nóżki - wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zimne-nozki-wieprzowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Zimne nóżki - wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zimne-nozki-wieprzowe5-2.jpg)
golonka wieprzowa | 800 g |
nóżki wieprzowe | 4 szt |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | kawałek |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | kilka ziaren |
sól i pieprz | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
cytryna | do podania |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: