Przepis i sposób przygotowania na: Złocisty lekko czosnkowy kurczak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Złocisty lekko czosnkowy kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zlocisty-lekko-czosnkowy-kurczak1-2.jpg)
![Krok 2 - Złocisty lekko czosnkowy kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zlocisty-lekko-czosnkowy-kurczak2-2.jpg)
![Krok 3 - Złocisty lekko czosnkowy kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zlocisty-lekko-czosnkowy-kurczak3-2.jpg)
pałki z kurczaka | 7 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Marynata do mięs pikantna Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
woda | 100 ml. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: